گزارش سال ۱۴۰۱ تترلند نشان می‌دهد ۲۳ درصد از حجم معامله‌های رمزارز ایران در سال گذشته متعلق به تتر بوده است و حجم معامله‌های بازار تترلند در شش ماه دوم سال ۱۴۰۱، بیش از ۱.۲هزار میلیارد تومان بوده است. همچنین، این صرافی رمزارزی سال گذشته رشد ۸۷درصدی کاربران و ۱۱درصدی معاملات را تجربه کرده است. بنابر اعلام واحد بازاریابی این مجموعه، معاملات ارز دیجیتال در ایران در یک سال گذشته افزایش ۴۰درصدی یافته است.

به گزارش روابط عمومی تترلند، این صرافی رمزارزی در گزارش سالانه خود آمارهای جالبی از بخش‌های مختلف و نیز تصویری از رفتار کاربرانش ارائه کرده است.

تعداد کاربران این صرافی رمزارزی نیز در سالی که گذشت، بیش از ۸۷.۶درصد رشد یافته و بیش از ۲۸.۸ میلیون بازدید از این پلتفرم به ثبت رسیده است. تعداد کل نصب اپلیکیشن اندرویدی تترلند نیز از یک‌میلیون نصب عبور کرده و نصب فعال نسخهiOS  آن نیز بیش از ۳۰۱هزار است.

تترلند یکی از مراجع نرخ تتر در ایران است. نرخ این استیبل‌کوین در سالی که گذشت، بیش از ۳۴۲۴ مرتبه تغییر کرده است که از بی‌ثباتی قیمت ارز در ایران حکایت می‌کند.

در شهریور۱۴۰۱، تترلند بازار تترلند را با هدف پاسخ‌گویی به تقاضای فراوان کاربرها و معامله‌گرهای حرفه‌ای رونمایی کرد. این بخش به‌نوعی بورس تتر ایران به‌حساب می‌آید که نمودار تغییرات قیمت این استیبل‌کوین را در بازه‌های زمانی روزانه و هفتگی و ماهانه نمایش می‌دهد. افراد در بازار تترلند می‌توانند دست به سفارش عادی (Limit Order) یا سفارش آتی (Market Order) بزنند.

براساس گزارش موجود، در شش ماه دوم سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۱۳هزار معامله به حجم ۲.۱هزار میلیارد تومان در بازار تترلند انجام شده است.

وضعیت بازار رمزارزها در ایران

واحد بازاریابی تترلند مدعی است که در سال ۱۴۰۱ پلتفرم‌های تبادل رمزارز فعال در کشور با رشد ۴۰‌درصدی معاملات روبه‌رو شده‌اند؛ درحالی‌که این رشد در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۴۵۰درصد بود.

همچنین در سالی که گذشت، تعداد پلتفرم‌های رمزارزی دو ‌برابر شده است و اکنون بیش از ۷۰۰ خدمات‌دهنده ایرانی در این حوزه فعال هستند. منظور از فعال‌بودن نیز داشتن وب‌سایت یا اپلیکیشن متصل به درگاه پرداخت فعال است.

بنابر اعلام این مجموعه، ۲۳درصد از حجم معامله‌های رمزارز ایران در سال گذشته به تتر اختصاص یافته؛ اما سهم بازار این رمزارز در دنیا چیزی در‌حدود ۸درصد است. مشکلات کسب‌وکارها در نقل‌وانتقالات مالی و حفظ ارزش دارایی‌ها می‌تواند ازجمله دلایل سهم چشمگیر معامله این ارز دیجیتال در ایران باشد.

بیت‌کوین؛ محبوب‌ترین رمزارز

براساس گزارش سال ۱۴۰۱ تترلند‌، بیت‌کوین، اتریوم، شیبا، دوج‌کوین، بایننس‌کوین، سولانا و کاردانو بیشترین تراکنش را براساس تعداد بر بستر مبدل تترلند داشته‌اند.

با وجود رشد درخور‌توجه تعداد کاربران تترلند، تعداد معاملات بر بستر این صرافی در سال ۱۴۰۱، فقط ۱۱درصد رشد کرده است.

علاوه‌براین در سال ۱۴۰۱، حجم معامله هر کاربر تترلند به‌طور میانگین ۲۱۴۵ تتر گزارش شده است. ناگفته نماند که در بهمن همان سال این پلتفرم شاهد ثبت رکورد در تعداد و حجم معامله ماهانه بوده‌ است.

بد نیست بدانید که پرمعامله‌ترین کاربر تترلند در سال ۱۴۰۱ بیش از ۶هزار معامله را ثبت کرده است؛ یعنی به‌طور میانگین ۱۶ معامله در هر روز.

در ۷اسفند‌۱۴۰۱ نیز، بیشترین نرخ تتر معادل ۶۲هزار تومان به ثبت رسیده است و ۹۳ کاربر  با این نرخ بیش از ۲میلیارد تومان تتر خریده‌اند.

سهم بیشتر جوانان در بازار ارز دیجیتال

بررسی کاربران تترلند نشان می‌دهد جوانان به فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال بیشتر علاقه‌مندند؛ به‌طوری‌که بیش از ۷۰درصد از کاربران این پلتفرم بین ۱۸ تا ۳۵ سال دارند. بد نیست بدانید در سال ۱۴۰۱ سهم زنان از تعداد کاربران تترلند حدود ۴درصد افزایش یافته و به ۲۱درصد رسیده است.

جوان‌ترین و مسن‌ترین کاربران تترلند نیز به‌ترتیب ۱۸ و ۶۹ سال دارند.

کاربران این صرافی در روزهای جمعه کمتر تتر خریدوفروش کرده‌اند. احتمالاً دلیل این مسئله نیز تعطیلی بازار ایران و دقیق‌نبودن قیمت دلار در این روز از هفته بوده است.

دعوت از دوستان یکی از سیستم‌های درآمدزایی بر بستر تترلند است. بنابر اعلام این پلتفرم، در سال ۱۴۰۱ بیش از ۴.۸میلیارد تومان به معرف‌های تترلند پرداخت شده است. شایان ذکر است کاربرانی که از‌طریق لینک دعوت ثبت‌نام کرده‌اند، از ۱.۶میلیارد تومان کارمزد رایگان بهره‌مند شده‌اند.

جالب است بدانید که در سال ۱۴۰۱ یکی از کاربران تترلند بابت معرفی دوستان بیش از ۲۸۵میلیون تومان پاداش دریافت کرده است.

گفتنی است که نسخه جدید پلتفرم تترلند اواخر اردیبهشت‌ امسال رونمایی شد که قرار است امکانات متنوعی در‌اختیار مشتریان این صرافی رمزارزی قرار دهد.

علاقه‌مندان گزارش سال ۱۴۰۱ تترلند را می‌توانند از اینجا دریافت و مشاهده کنند.

راه پرداخت – رسانه فناوری‌های مالی ایران

​راه پرداخت Read More 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *