به گزارش اخباربانک به نقل از ایسنا، فردین آقابزرگی با تاکید بر اینکه نوسان ذات بازار سرمایه است، اظهار کرد: باید به این نکنه توجه داشت که گاهی نوسان ناشی از تصمیمات ذینفعانه‌ای است که اخذ می‌شود و از جمله آن می‌توان به نرخ خوراک، عدم عرضه خودروی سواری در بورس کالا، نرخ تسعیر ارز پالایشگاه‌ها که باعث کاهش ۱۵ تا ۱۷ درصد سود پالایشگاه‌ها شد و… اشاره کرد. این موضوعات ممکن است سود شرکت‌ها را کم تحت تاثیر قرار دهد اما باعث کاهش اعتماد در بازار می‌شود. بر این اساس باید درس عبرتی گرفت و اصلاحات لازم را انجام داد.

وی با بیان اینکه در جلساتی که برای تصمیم‌گیری درمورد موضوعات تاثیرگذار روی بازار سرمایه برگزار می‌شود نماینده بخش خصوصی حضور ندارد، اظهار کرد: درحالی که اگر هدف تنظیم‌گری است حتما باید ضررهایی که عاید سهام‌داران خرد می‌شود لحاظ شود. اصلاحات زیرساخت‌های قانونی حدود دو سال است که در انتظار بررسی در مجلس به سر  می‌برد؛ یکی از این موارد اصلاح قانون بازار اوراق بهادار است. چرا نماینده‌های کانون‌های سهامداران حقیقی یا نماینده‌های سایر نهادهای مالی  در اتاق‌های فکر و تصمیم حضور ندارند؟

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر اینکه رسالت سازمان بورس شفافیت است، گفت: باید درمورد تصمیماتی که اخذ می‌شود شفافیت وجود داشته باشد. بازده ۳۰ درصدی بازار سرمایه تحلیل رفت و بازار به اسفند سال گذشته عقب‌گرد کرد.

آقابزرگی در ادامه اتفاقات اخیر مانند شوکی است که در کوتاه مدت باعث تخریب بازار سرمایه می‌شود. بازار سرمایه بر اساس شاخص‌هایی مانند P/E TTM و P/E فوراورد بالاترین سطح ارزندگی را نسبت به سایر بازارهای معاملاتی از جمله خودرو و مسکن را دارد. برنده بازدهی در بازار سرمایه افرادی هستند که در این بازار به بلندمدت سرمایه‌گذاری می‌کنند، البته به شرط اینکه سهام بنیادی خریداری کنند.

​  

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *